KARAKTER 5
800 g. vildtfuglebryst
1 stk. rød peber
1 stk. grøn peber
500 g. champignon
3 stk. mellemstore løg
2 fed hvidløg
olie
Krydderier :
Barbecuekrydderi
Hvidløgspeber
Mexicansk krydderi
Fremgangsmåde :
Grønsagerne ( champignon, peberfrugt, løg og hvidløg steges ligeledes lidt efter lidt og blandes med kødet.
Server retten rygende varm med ris, pasta eller råstegte kartofler. Pebersauce eller whisky sauce serveres til.
Vildt behøver ikke altid blive serveret for gæster, det skal også være hverdagsmad, som kan tilberedes nemt og med forholdsvis få ingredienser.
Til denne meget enkle og nemme ret kan anvendes så at sige alle typer fuglebryst lige fra dykænder til hønsefugle, kødet fra lårene kan også anvendes hvis det er fra unge fugle. Retten kan krydres helt efter behag.