8 SK. RØGET DYREKØLLE
1 DL. SOLTØRREDE TOMATER
5 STK. ÆG
4 DL. REVEN OST
½ L BLANDEDE SVAMPE BEDST MED KANTARELLER.
½ BDT. FORÅRSLØG
LIDT FRISKE HELE SPINATBLADE
1 FED HVIDLØG
SALT
PEBER
TÆRTEDEJ :
50 G. STUETEMPERERET SMØR
4 DL. HVEDEMEL
1½ DL. MÆLK
2 TSK. BAGEPULVER
DEJ :
1 . SÆT OVNEN PÅ 180 GRADER.
2. BLAND ALLE INGREDIENSERNE TIL TÆRTEDEJEN, OG BLAND DEM TIL EN SMIDIG DEJ.
3. RUL DEJEN UD PÅ ET MELSTRØGET BORD MED EN KAGERULLE OG BEKLÆD EN TÆRTEFORM MED DEJEN.
4. SKÆR DEN OVERSKYDENDE DEJ AF LANGS KANTEN.
FYLD :
1. SKÆR FORÅRSLØGENE I TYNDE SKIVER, OG KNUS HVIDLØGSFEDET MED DEN FLADE SIDE AF EN KØKKENKNIV.
2. RENS SVAMPEN OG SKÆR DEM I PASSENDE STYKKER.
3. HÆLD LIDT OLIE I EN HØJ STEGEPANDE ( WOOK ), OG LÆG LØGGENE SAMMEN MED SVAMPENE I.
4. LAD DET HELE FÅ LIDT FARVE, OG KOM TIL SIDST SOLTØRREDE TOMATER OG SPINATBLADE VED.
5. LÆG DE RØGEDE SKIVER I TÆRTEFORMEN.
6. HÆLD BLANDINGEN NED I DEN BEKLÆDTE TÆRTEFORM OVEN PÅ DE RØGEDE SKIVER..
7. SLÅ ÆGGENE SAMMEN MED LIDT SALT OG PEBER, HÆL DEM OVER FYLDET.
8. DRYS REVEN OST OVER FYLDET.
9. BAG TÆRTEN I OVNEN CA. 45 MINUTTER.
SERVERES MED SALAT TIL EVT. GROFT HJEMMELAVET RUGBRØD.