NGREDIENSER :
1 STK. STOR FASAN ELLER 4 STK. BRYSTER
2 SPSK. SMØR
0,5 DL. COGNAC
2 DL. BOUILLION
2 DL. PISKEFLØDE
2 SPSK. HVEDEMEL
2-3 SPSK. PEBEROD
SALT
FREMGANGSMÅDE :
SKYL KØDET GRUNDIGT OG LAD DET DRYPPE AF - HVIS DET ER EN
HEL FASAN SKAL DEN DELES SOM EN KYLLING I 4 ELLER 8 STK.
BRUN FEDTSTOFFET I EN STOR STEGEPANDE - LÆG STYKKERNE
I OG BRUN DEM GODT OVER DET HELE.
HÆLD COGNAC PÅ OG LAD DEN BLIVE VARM OG SÆT EN BRÆN-
DENDE TÆNDSTIK TIL UDE I SIDEN AF PANDEN SÅ COGNACEN
BRÆNDER - RYST PANDEN LIDT OG LAD DEN BRÆNDE UD.
HÆLD BOUILLION I - LÆG LÅG PÅ OG LAD DET SIMRE TIL KØDET ER
MØRT CA. 45 MIN - TAG KØDET OP OG HOLD DET VARMT.
LAV EN JÆVNING AF PISKEFLØDE OG MEL - HÆLD DET I PANDEN
UNDER OMRØRING OG LAD DET KOGE CA. 5 MIN TIL DEN BLIVER
TYK, STADIG UNDER OMRØRING
TILSÆT PEBERROD OG SMAG TIL MED SALT - KOM KØDET I OG LAD
DET VARME IGENNEM.
TILBEHØR :
SERVERES MED RÅSTEGTE KARTOFLER - BØNNER - GULERØDDER
GELE OG SYLTEDE LØG.