8 SK. INDERLÅR ELLER KLUMP A CA. 100 G
300 G HAKKET SVINEKØD
FRISKHAKKET TIMIAN
SALT & PEBER OG OLIE
1-2 STK. GULERØDDER
2-3 STK. LØG
½ STK. KNOLDSELLERI
1 SPSK. TOMATPURÉ
1 STK. LAURBÆRBLAD
2 STK. NELLIKER
8 STK. HVIDE PEBERKORN
1 FED HVIDLØG
½ L GRØNSAGSBOUILLON
2½ DL. PISKEFLØDE
MAIZENA
FREMGANGSMÅDE:
1. BANK KØDSKIVERNE LIDT UD. BLAND DET HAKKEDE KØD MED
TIMIAN, SALT OG PEBER. LÆG EN STRIBE AF DET HAKKEDE KØD
PÅ KØDSKIVERNE.
2. RUL KØDET SAMMEN, OG SAML DET MED EN TANDSTIK ELLER
KØDSNOR OG DRYS MED SALT OG PEBER.
3. BRUN DE SMÅ ROULADER I GRYDE - OG TAG DEM OP- BRUN DE
HAKKEDE GRØNSAGSTERN I GRYDEN TAG DEM OP OG HÆLD
FEDTSTOFFET FRA GRYDEN - LÆG ROULADERNE OG GRØNSAGERNE
TILBAGE I GRYDEN - TILSÆT TOMATPURE, KRYDDERIER OG BOUIL
4. LON. LÆG LÅGET PÅ OG LAD DET EFTERSTEGE I 30-40 MIN AF-
HÆNGIG AF KØDKVALITET.
5. SIG STEGESKYEN OG KOG DET IND TIL DER ER 2/3 TILBAGE - TILSÆT
OG KOG DET IGENNEM - SMAG TIL MED SALT & PEBER.
KAN JÆVNES MED MAIZENA - SERVERES MED KARTOFFELMOS OG
TYTTEBÆRGELE