INGREDIENSER: 4 PERS :
BRYSTER OG LÅR AF 8 RÅGEUNGER
2 STK. LØG
4 DL. SMØR
2 SPSK. SHERRY
2½ DL. GRØNSAGSBOUILLON
2½ DL. PISKEFLØDE
250 G CHAMPIGNON
SALT & PEBER
OLIE
FREMGANGSMÅDE :
1. KLARGØR SVAMPENE
2. KLARGØR KØDET - SKYL DET GODT OG TØR DET GODT MED
KØKKENRULLE. GNID DET GODT MED SALT OG PEBER
3. I EN STEGEGRYDE VARMES LIDT SMØR OG OLIE - HERI BRUNES
KØDET SAMMEN MED LØGENE SOM ER SKÅRET I STYKKER.
BOUILLON OG SHERRY TILSÆTTES - DER SKRUES NED FOR VAR-
MEN OG FUGLENE SMÅSIMRER CA. 40 MINUTTER UNDER LÅG.
4. TAG KØDET OP OG LAD STEGESKYEN KOGE OP SAMMEN MED
FLØDE - JÆVN SAUCEN MED MAIZENA OPRØRT I VAND.
5. DE RENSEDE SVAMPE SKÆRES I MINDRE STYKKER OG STEGES
I SMØR NOGLE MINUTTER OG BLANDES DEREFTER I SAUCEN.
LAD SAUCEN SIMRE YDDERLIGERE NOGLE MINUTTER OG SMAG
TIL MED SALT OG PEBER.
ANRET KØDET PÅ EN FAD OG HÆLD SAUCEN OVER - SEVERES
MED KARTOFLER ELLER MOS - EVT. LIDT SØDT OG SURT.
BAGES I ALM. OVN VED 225 GRADER CA 10-15 MINUTTER.