
Møborg Jagtforening
ARTISKOTHJERTER MED RØGET DYREKØLLE OG OST
Opskrift
Ingredient list
INGREDIENSER :
ARTISKOTHJERTER FRA GLAS.
RØGET DYREKØLLE SKÅRET I MEGET SMÅ FIRKANTER
REVET OST
OLIVENOLIE EVT. KRYDRET
Tilberedning
FREMGANGSMÅDE :
1. | ARTISKOTHJERTERNE DELES PÅ LANGS OG LÆGGES TIL AFDRYPNING. |
2. |
ET FAD/TALLERKEN, DER KAN TÅLE AT KOMME I OVNEN, SMØRES MED OLIE, OG DE HALVEREDE HJERTER LÆGGES PÅ FADET MED SKÆRESIDEN OPAD. FADET SÆTTES I EN 225 GRADER VARM OVN I 4-5 MINUTTER, INDTIL DE BEGYNDER AT TAGE FARVE |
3. | PENSL HJERTERNE MED OLIVENOLIE. KOM HEREFTER DE SMÅ FIRKANTER AF RØGET DYRKØLLE PÅ, OG TRYK LET EMD EN SKE. |
4. |
KOM DEN REVNE OST OVER HVERT HJERTE, OG SÆT FADET I OVNEN IGEN VED 225 GRADER I 3-4 MINUTTER, ALT EFTER HVOR MØRKT MAN VIL HAVE OSTEN. |
Notes
SERVERING :
ANRETTES PÅ TALLERKNER PÅ SALATBLADE.