
Møborg Jagtforening
FASANBRYST MED FARS OG BLADE AF ROSENKÅL
Opskrift
Ingredient list
INGREDIENSER :
4 STK.FASANBRYSTER
250 GHAKKET KALV OG FLÆSK
1 STK.ÆG
1 STK.BELLE DE BOSKOS ÆBLE
½ BDT.BREDBLADET PERSILLE
SALT & PEBER
4 SK.RØGET BACON
1 SPSK.SMØR
½ DL.PORTVIN
LIDT HØNSEBOUILLON
1 DL.PISKEFLØDE
LIDT MAJSSTIVELSE
½ GL.RIBS ELLER RØNNEBÆRGELE
250 GROSENKÅL
500 G.SKORZONERRØDDER
35 G.SMØR
Tilberedning
TILBEREDNING :
FARSEN RØRES SAMMEN MED ÆG, REVET ÆBLE, HAKKET PERSILLE, SALT &
PEBRE. FARSEN FORDELES PÅ BRYSTSTYKKERNE, DER SPÆNDES FAST -
VED AT BLIVE OMVIKLET MED BACON.
BRYSTSTYKKERNE BRUNES PÅ BEGGE SIDER I LIDT SMØR PÅ EN PANDE OG
STILLES SÅ I OVNEN I 20-25 MINUTTERVED 200 GRADER, TIL FARSEN ER
GENNEMSTEGT MEN IKKE TØRSTEGT. I DEN PANDE MAN HAR BRUNET
FASANERNE HÆLDES LIDT PORTVIN OG CA. 1½ DL. FOND, OG DET KOGER
IND OG JÆVNES MED FLØDE OG SMAGES TIL MED GELE.
ROSENKÅLENS BLADE PILLES AF, DE INDERSTE DELE GEMMES TIL EN GANG
STUVEDE ROSENKÅL, DE GRØNNE BLADE VENDES I LIDT SMØR PÅ EN PAN-
DE, SÅ DE BLIVER FLOTTE OG KLARE MEN IKKE RIGTIG STEGTE.
SKORZONERØDDERNE SKRÆLLES OG SKÆRES I SKRÅ STYKKER OG STEGES
I SMØR TIL DE ER GYLDNE OG MØRE ( CA 10 MINUTTER ).