
Møborg Jagtforening
FASANSUPPE ( ROYAL GAME SOUP )
Opskrift
Ingredient list
INGREDIENSER :
6 STK.FASANLÅR
200 G.GULERØDDER
400 G.LØG
2 FEDHVIDLØG
1,5 SPSK.SMØR
1,5 SPSK.OLIE
1 TSK.TIMIAN
1 TSK.ROSMARIN
½ TSK.PEBER
2 L.LYS BOUILLON ELLER FASAN SUPPE
1,25 DLPISKEFLØDE
140 GTOMAT PURE
½ DL.PORTVIN ELLER SHERRY
Tilberedning
TILBEREDNING :
SKRÆL GULERØDDER, SKÆR DEM I SKIVER - PIL LØG OG HVIDLØG OG HAK
DET FINT - SVITS GRØNSAGERNE I SYDENDE SMØR OG OLIE I EN STOR GRYDE
I CA. 5 MINUTTER.
TILSÆT KRYDDERIER OG FASANLÅR - LAD DET SNURRE YDDERLIGERE I 1 MIN.
HÆLD BOUILLONEN KOGE SAGTE I 1 TIME OG 45 MINUTTER - TAG LÅRENE OP
OG PIL KØDET FRA BENENE OG DEL DET I SMÅ STYKKER.
SI SUPPEN, HÆLD DEN TILBAGE I GRYDEN OG TILSÆT PISKEFLØDE, TOMAT-
PURE OG PORTVIN ELLER SHERRY .
SMAG SUPPEN TIL MED SALT OG VARM FASANKØDET I SUPPEN.
SERVERES MEGET VARM MED LUN FLÜTES TIL.
TIPS:KAN LEGERES MED 2 ÆGGEBLOMMER RØRT OP I FLØDEN, HER
EFTER MÅ SUPPEN IKKE KOGE.