
Møborg Jagtforening
HJERTER I FLØDESAUCE 4 PERS
Opskrift
Ingredient list
INGREDIENSER: 4 PERS :
1 ½ DYRE HJERTE
25 G MARGARINE
½ L PISKEFLØDE
1 BDT. PERSILLE
SALT & PEBER
1½ KG KARTOFLER
75 G MARGARINE
MÆLK
SALT
Tilberedning
FREMGANGSMÅDE :
RENS HJERTERNE OG SKÆR DEM I TERN.
SVITS DEM I GRYDEN MED EN SMU8LE MARGARINE - TIL DE ER BRUNE
HJERTERNE KAN UDSKILLE EN DEL VÆSKE - LAD DEM KOGE I DET TIL KUN
BUNDEN LIGE ER DÆKKET.
HÆLD FLØDEN I SÅ TERNEN LIGE ER DÆKKET OG LAD DET KOGE CA 1 TIME
VED SVAG VARME - 5 MIN FØR RETTEN TAGES AF TILSÆTTES DEN DET
FINT HAKKEDE PERSILLE OG SMAGES TIL MED SALT & PEBER
KARTOFFELMOS :
KOG DE SKRÆLLEDE KARTOFLER UDEN SALT TIL DE ER MØRE - MOS DEM
SAMMEN MED MARGARINEN - TILSÆT MÆLK FOR AT FÅ DEN RIGTIGE
KONSISTENS.