
Møborg Jagtforening
TOURNEDOS AF HAKKET VILDTKØD :
Opskrift
Ingredient list
INGREDIENSER : 4 PERSONER
500 G HAKKET VILDTKØD
300 G SVINEKØD
1 STK. ÆG
1 SPSKF KARTOFFELMEL
½ TSKF. PAPRIKA
8 SK. RØGET BACON
1 BDT. SMØR
KØDSNOR
SAUCE :
½ KG. FRISKE TOMATER
1 DS. KONCENTRERET TOMAT PURE
GRØNSAGSBOUILLON
SALT, PEBER FRISK TIMIAN
Tilberedning
1. BLAND BEGGE SLAGS FARS MED EN GAFFEL, RØR ÆG, KARTOF-
FELMEL OG PAPRIKA I OG ARBEJD FARSEN GODT IGENNEM.
FORM FARSEN TIL 8 HØJE BØFFER, OG LÆG 1 SKIVE BACON OM-
KRING, SOM HOLDES FAST MED KØDSNOR.
2. BRUN FEDTSTOFFET PÅ EN STEGEPANDE, LÆG BØFFERNE PÅ, OG
STEG DEM CA 3-4 MIN PÅ HVER SIDE; DE KRYDRES MED SALT &
PEBER, TAG BØFFERNE OP OG LÆG DEM I EN ILDFAST SKÅL.
3. SKÅLEN STILLES I OVNEN VED CA 180 GRADER I CA. 10-15 MIN.
JÆVNES, SMAGES TIL MED SALT & PEBER OG HÆLDES OVER.
DRYS RETTEN MED HAKKES PERSILLE.
4. HAK TOMATER FINT, OG KOG DEM GODT IGENNEM MED TOMAT-
PURÉ OG BOUILLON.
5. SMAG SAUCEN TIL MED FRISK TIMIAN SALT & PEBER.
6. DEN VÆDE SOM HAR SAMLET SIG VED BØFFERNE HÆLDES VED.
7. SERVERES MED RÅSTEGTE KARTOFLER EVT. EN LÆKKER SALAT.