img_0172.jpg

Møborg Jagtforening

CREMET KARL JOHAN SUPPE.

Opskrift

  • ( 0 Assessment ) 
  •  
  • Recipe prints
  • Recipe recommend
  • Facebook to share

KURSISTER BEDØMMELSE :    6,7 AF 7 MULIGE
KOKKENS BEDØMMELSE :    5

Ingredient list


300 G. FRISKE KARL JOHANSVAMPE ELLER 30 G. TØRREDE   
2 STK. SKALOTTELØG   
1 FED HVIDLØG   
25 G. SMØR   
1-2  TIMIANKVISTE   
½ L. HØNSEBOUILLON   
1/4 L. MADLAVNINGSFLØDE   
 SALT   
 PEBER

Tilberedning

RENS DE FRISKE SVAMPE OG SKÆR DEM I SKIVER, ALTER-   
 NATIVT, LÆG SVAMPENE I BLØD I VAND I MINDST EN TIME.   
 SAUTER DE HAKKEDE SKALLOTLØG OG HAKKEDE HVIDLØG    
 I SMØR. TILSÆT SNITTEDE SVAMPE OG RIST DEM GODT AF.    
 LÆG DE PÆNESTE 25% TIL SIDE. TILSÆT HØNSEBOUILLONEN   
 OG LAD SUPPEN KOGE I CA. 15 MINUTTER. BLEND SUPPEN MED    
 EN STAVBLENDER. KOM FLØDE VED OG KOG SUPPEN GODT   
 IGENNEM OG SMAG TIL MED SALT OG PEBER.   
    
 PYNTES MED DE SIDSTE RISTEDE SVAMPE.

Notes

SERVERES MED FLÜTES, GRATINERET OSTEBRØD ELLER BRØDCROUTONER TIL.