
Møborg Jagtforening
JÆGERSUPPE
Opskrift
RIGTIG GOD SUPPE TIL EN KOLD DAG, BRØDET VAR OGSÅ RIGTIG GODT TIL
KAN VARMT ANBEFALES AT SERVERE EFTER EN KOLD JAGT.
KOKKENS BEDØMMELSE : 6,5
Ingredient list
|
300 G. |
HAKKET VILDTKØD |
|
200 G. |
HAKKET FLÆSKEFARS |
|
100 G. |
BACON I TERN |
|
50 G. |
SMØR |
|
2 STK. |
GULERØDDER |
|
2 STK. |
STÆNGLER BLEGSELLERI |
|
1 STK. |
PORRE |
|
1 STK. |
PASTINAK |
|
4 STK. |
TOMATER |
|
SALT OG PEBER |
Tilberedning
| 1 |
RENS ALLE GRØNSAGERNE, OG SKÆR DEM I SMÅ STYKKER |
| 2 |
SVITS DEM I SMØR I EN STOR GRYDE. |
| 3 |
KOM KØD OG BACON OP I GRYDEN, OG LAD DET BRUNE MED. |
| 4 |
TILSÆT 1½ L KOGENDE VAND OG TOMATERNE SKÅRET I KVARTE, SAMT SALT OG PEBER. |
| 5 |
LAD SUPPEN KOGE VED SVAG VARME I CA. 30 MIN |
GRATINERET OSTEBRØD : 1 SKIVE PR. PERSON
- SKORPEN SKÆRES AF SANDWICHBRØD.
- REVEN OST VENDES I LIDT OLIVENOLIE OG KOMMES PÅ BRØDET OVENPÅ DRYSSES KRYDDEURTER EFTER BEHAG.
- BRØDENE STEGES GYLDNE OG SPRØDE PÅ RIST I OVNEN VED 225 GRADER I 10 - 15 MIN.


