img_0172.jpg

Møborg Jagtforening

JÆGERSUPPE

Opskrift

  • ( 5 Assessment ) 
  •  
  • Recipe prints
  • Recipe recommend
  • Facebook to share

RIGTIG GOD SUPPE TIL EN KOLD DAG, BRØDET VAR OGSÅ RIGTIG GODT TIL

KAN VARMT ANBEFALES AT SERVERE EFTER EN KOLD JAGT.

KOKKENS BEDØMMELSE :    6,5

Ingredient list

300 G.

HAKKET VILDTKØD

200 G.

HAKKET FLÆSKEFARS

100 G.

BACON I TERN

50 G.

SMØR

2 STK.

GULERØDDER

2 STK.

STÆNGLER BLEGSELLERI

1 STK.

PORRE

1 STK.

PASTINAK

4 STK.

TOMATER
 

SALT OG PEBER

Tilberedning

1

RENS ALLE GRØNSAGERNE, OG SKÆR DEM I SMÅ STYKKER

2

SVITS DEM I SMØR I EN STOR GRYDE.

3

KOM KØD OG BACON OP I GRYDEN, OG LAD DET BRUNE MED.

4

TILSÆT 1½ L KOGENDE VAND OG TOMATERNE SKÅRET I KVARTE, SAMT SALT OG PEBER.

5

LAD SUPPEN KOGE VED SVAG VARME I CA. 30 MIN

GRATINERET OSTEBRØD : 1 SKIVE PR. PERSON

  1. SKORPEN SKÆRES AF SANDWICHBRØD.
  2. REVEN OST VENDES I LIDT OLIVENOLIE OG KOMMES PÅ BRØDET OVENPÅ DRYSSES KRYDDEURTER EFTER BEHAG.
  3. BRØDENE STEGES GYLDNE OG SPRØDE PÅ RIST I OVNEN VED 225 GRADER I 10 - 15 MIN.